Diensten & tarieven

Advies- en consultbureau voor migratie

Als oplossingsgerichte coach en maatschappelijke dienstverlener bied ik individuele begeleiding en ondersteuning aan met name vrouwen en moeders met een migratieachtergrond. Dit varieert van praktische oplossingen tot emotionele ontwikkeling.

Administratieve en juridische ondersteuning speciaal voor vluchtelingen

helpen met bijvoorbeeld vragen/aanvragen van verblijfsvergunning bij de IND of een gezinsherenigingsprocedure.

Algemene administratieve ondersteuning

denk hierbij onder andere aan financiële vragen, huisvesting of vragen over de gezondheidszorg. Ik begeleid je graag naar zelfredzaamheid in de dagelijkse activiteiten.

Emotionele ondersteuning

wanneer je je in een ander land moet vestigen, komt er heel veel op je af. Niet alleen praktisch moet je veel regelen, ook emotioneel krijg je een hoop te verwerken. Ik help je daar graag bij. Daar hoort bijvoorbeeld ook het opbouwen van een sociaal netwerk bij.

Persoonlijke styling

Ik laat je graag zien hoe je je door middel van kleding een stuk zelfverzekerder en krachtiger kunt voelen. Met de juiste stijl, pasvorm, materialen en kleuren kun je uitstralen wat je wilt en waar je voor staat!

Spreker

Zoek je een interessante spreker voor jouw event? Ik inspireer en motiveer graag mensen met mijn verhaal en ervaring. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Tarieven

Voor bovenstaande diensten geldt een richtprijs van €40,- per uur. Geen (hulp)vraag is echter hetzelfde en ik lever graag maatwerk. Daarom bespreek ik graag eerst de wensen en maak daarna een gepaste prijs.