Over Marina

Ik ben Marina Minasian

Vanwege de oorlog in mijn geboorteland Armenië zijn mijn ouders naar Nederland gevlucht. Ik ben achtergebleven in Armenië, vanuit Armenië naar Oekraïne en Rusland gevlucht en pas jaren later ben ik met mijn ouders herenigd.

Samen met mijn familie en man heb ik in diverse AZC’s door heel Nederland gewoond en diverse trajecten van verblijfsvergunningen tot mvv-procedures voor gezinshereniging meegemaakt. Dat was een periode waarin ik veel alleen heb moeten regelen met diverse overheidsinstanties en juridische documenten. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om andere mensen in soortgelijke situaties te helpen.

Al ruim tien jaar help ik als vrijwilliger  vrouwen en moeders met een migratieachtergrond en inmiddels heb ik mijn opleidingen afgerond om dit werk ook professioneel te kunnen doen. Mijn wens en doel is om nog meer vrouwen en moeders te inspireren met mijn persoonlijke verhaal en ervaringen. Zo kan ik anderen helpen hun weg te vinden in de Nederlandse samenleving. Wil je weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.

Marina Minasian